Deel kennis en ervaring tijdens de themabijeenkomsten

Spar met gelijkgestemden over actuele thema’s en uitdagingen. NetWerkend organiseert hiervoor themabijeenkomsten voor young professionals. Iedere bijeenkomst heeft zijn eigen thema, sprekers en locatie. Omdat wij het belangrijk vinden om ook bedrijven hierin te betrekken, zal iedere bijeenkomst worden gehost door een ander bedrijf om ook hen de gelegenheid te geven om hun visie te delen. Ga samen met andere young professionals in gesprek over het thema, deel jouw ervaringen, hoor hoe anderen hiermee omgaan en breid jouw professionele netwerk uit.

Elke themabijeenkomst zal gestart worden met een gastspreker die een introductie geeft over het thema. Ook het bedrijf waar de bijeenkomst plaatsvindt zal een praatje houden hoe zij en hun young professionals met dit thema omgaan. Uiteindelijk gaan we met elkaar in gesprek over het thema en sluiten we de bijeenkomst af met een NetWerkendborrel.

Eerstvolgende Themabijeenkomst:

De eerste themabijeenkomst zal plaatsvinden in september 2019. De exacte datum, locatie en het thema zullen zo spoedig mogelijk bekend gemaakt worden. Meld je aan voor onze mailinglijst om een persoonlijke uitnodiging te krijgen voor onze themabijeenkomsten.

 

Aanmelden voor de mailinglijst!

Voorbeelden thema’s:

Keuzestress

Financiële verantwoordelijkheid

Grenzen aangeven

Omgaan met social media

Werk-privé balans

Zorgen over de toekomst

Altijd aan staan

Prestatiedruk

Werkdruk/-stress

Vergelijken met anderen