Kiyara Venner – Voorzitter
Communicatieadviseur bij QCPP

Als Young Professional kwam ik er al snel achter dat veel dingen makkelijker worden als je ze samen doet. Vanuit mijn eigen behoefte om ervaringen en kennis uit te wisselen met andere Young professionals ontstond eind 2015 het idee van NetWerkend. Met de komst van Joop en Dennis is NetWerkend doorgegroeid naar een professionele stichting waarin niet alleen het uitbreiden van je netwerk, maar ook je professionele en persoonlijke ontwikkeling centraal staat.

Binnen NetWerkend zie ik mijzelf vooral als aanjager, creator en begeleider. Ik ben zelf lid van twee intervisiegroepen en heb vanuit mijn werk bij Q-Consult Progress Partners ervaring met het begeleiden van groepen.

Joop Obelink – Secretaris
Technisch Consultant bij Smile Software

Ik ben getrouwd met Marianne en baasje van twee honden, een teckeltje en een welsh corgi cardigan.

Binnen NetWerkend zie ik mijzelf vooral inspirator, begeleider en coach. Ik ben ruim 15 jaar dagelijks bezig met mijn eigen persoonlijke ontwikkeling en inmiddels zo’n 6 jaar actief als begeleider en coach.
Ik coach vanuit een integrale visie. Dat betekent met name dat ik geen enkele theorie als leidend ervaar en alle theorieën, die ik mij de afgelopen jaren eigen heb gemaakt, vertaal naar de juiste actie in ieder moment.

Dennis van Es – Penningmeester
Consultant bij QCPP

Om mij heen zie ik veel Young Professionals kampen met dezelfde vraagstukken. Veel vraagstukken herken ik doordat ik er zelf mee te maken heb (/heb gehad) of dat personen in mijn omgeving kampen met dat vraagstuk. Vanuit mijn persoonlijke ervaringen wil ik graag mede Young Professionals helpen om meer ‘eigen’ keuzes te maken. Het is fantastisch om in nieuwe groepen samen tot nieuwe inzichten te komen en daarmee elkaar te ontwikkelen.

Binnen NetWerkend zie ik mijzelf als de structureerder, accountmanager en afmaker. Zelf heb ik ervaring met 2 psychologie trajecten, een intervisie groep binnen mijn werk en 1-op-1 coaching. Ook begeleid ik in mijn werk groepen om naar een hoger niveau van samenwerking te komen, onderhoud ik contacten met studieorganisaties en ben mede verantwoordelijk voor sollicitatieprocedures.

Visie & Missie

De ontwikkeling van de wereld lijkt sneller te gaan dan de groei in volwassenheid van de mensheid. De wereld vraagt om jonge, inspirerende en volwassen mensen die zorg dragen en verantwoordelijkheid nemen voor de toekomst. We willen een wereld achterlaten die ook nog leefbaar is voor onze kinderen en kleinkinderen. Leefbaar is in deze context meer dan alleen milieu, maar ook minder stress, betere gezondheid, meer tolerantie enz.

NetWerkend wil ervoor zorgen dat jonge mensen meer zichzelf worden en zich verder ontwikkelen om deze verantwoordelijkheid te kunnen nemen. Wij ondersteunen Young Professionals met hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Daarbij verbinden wij Young Professionals met elkaar en met het bedrijfsleven, waarbij ervaringen en zienswijzen gedeeld worden om ontwikkeling te stimuleren.

Vragen over Stichting NetWerkend? Wil je lid worden of met ons samenwerken? Mail naar info@netwerkend of neem contact met ons op via onderstaande knop.

Contact met NetWerkend!