Young Professionals met elkaar in contact

NetWerkend is een initiatief dat is ontstaan met de gedachte om young professionals te verbinden om elkaar en de wereld verder te helpen. Wij geloven er in dat als we samen het beste uit ieder individu halen, we uiteindelijk ook het beste uit de mensheid halen. Het doel van Netwerkend is om young professionals te ondersteunen bij hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. 

Icons made by Freepik from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY

Samen een stap vooruit

Herken je het gevoel dat je meer uit jezelf wil halen, maar niet precies weet hoe of waar je moet beginnen? Om een stap vooruit te zetten, is het belangrijk jezelf kwetsbaar op te stellen en tijd te gunnen. Kom los van de dagelijkse sleur en ingesleten patronen en ontdek wie jij bent, wat jouw talenten en passies zijn en hoe jij deze in jouw persoonlijke en professionele leven in wilt zetten. Wij begrijpen dat je dit niet alleen kunt en daarom wil NetWerkend young professionals bij elkaar brengen die net als wij, de volgende stap willen zetten.

Deel kennis en ervaring tijdens de themabijeenkomsten

Spar met gelijkgestemden over actuele thema’s en uitdagingen. NetWerkend organiseert hiervoor themabijeenkomsten voor young professionals. Iedere bijeenkomst heeft zijn eigen thema, sprekers en locatie. Omdat wij het belangrijk vinden om ook bedrijven hierin te betrekken, zal iedere bijeenkomst worden gehost door een ander bedrijf om ook hen de gelegenheid te geven om hun visie te delen. Ga samen met andere young professionals in gesprek over het thema, deel jouw ervaringen, hoor hoe anderen hiermee omgaan en breid jouw professionele netwerk uit.

Ontdek en ontwikkel jezelf met Intervisie

Voor persoonlijke en professionele groei heb je anderen nodig. Anderen die, net als jij, bereid zijn zich kwetsbaar en bereidwillig op te stellen om elkaar verder te helpen.

Netwerkend faciliteert daarin d.m.v. intervisiegroepen, die periodiek bijeenkomen. Door regelmatig te zorgen voor begeleiding en ondersteuning bevorderen we het niveau van deze bijeenkomsten. De bijeenkomsten zullen veelal draaien rondom individuele uitdagingen en onderwerpen die gericht zijn op je persoonlijke en professionele ontwikkeling en het ontdekken van jezelf.

Blijf op de hoogte!

Via het formulier kun je jezelf aanmelden voor de mailinglijst van NetWerkend. Na ontvangst van het formulier zal je binnen enkele werkdagen bericht van ons ontvangen. Via deze mailing wordt je op de hoogte gehouden van de data en locatie van de themabijeenkomsten. Ook kunnen we je bijvoorbeeld informatie sturen over intervisies, blogs of leuke theorieën over persoonlijke en professionele ontwikkeling van Young Professionals.

Bij het aanmelden kan je ook aangeven waarin je geïnteresseerd bent, zodat we je gerichte informatie kunnen sturen.

Wij zijn voor onze themabijeenkomsten altijd op zoek naar bedrijven die mee willen werken. Hoe zorg je ervoor dat je als bedrijf aantrekkelijk bent voor Young Professionals? Welke behoeften heeft deze doelgroep in het werk en hoe zorg je ervoor dat je jong talent hierin faciliteert en voor langere tijd aan jouw bedrijf weet te binden? Kom in contact met jong talent met veel energie en een frisse blik en organiseer samen met ons een themabijeenkomst.

Val jij niet (meer) binnen de doelgroep, maar ben je wel geïnteresseerd in (een van) de themabijeenkomsten en/of intervisies schrijf je dan gerust in voor onze mailinglijst.

Inschrijven mailinglijst

Ik ben geïnteresseerd in...
themabijeenkomstenintervisieseen themabijeenkomst hosten

Voor- en achternaam (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Woonplaats (verplicht)