NetWerkend lidmaatschap

Als lid van Stichting NetWerkend mag je gratis naar themabijeenkomsten en kun je deelnemen aan intervisie. Lid worden vraagt een kleine jaarlijkse bijdrage. Het aanmelden als lid is momenteel nog niet mogelijk.

Blijf op de hoogte!

Via het formulier op deze pagina kun je jezelf aanmelden voor de mailinglijst van NetWerkend. Na ontvangst van het formulier zal je binnen enkele werkdagen bericht van ons ontvangen. Via deze mailing wordt je op de hoogte gehouden van de data en locatie van de themabijeenkomsten. Ook kunnen we je bijvoorbeeld informatie sturen over intervisies, blogs of leuke theorieën over persoonlijke en professionele ontwikkeling van Young Professionals.

Bij het aanmelden kan je ook aangeven waarin je geïnteresseerd bent, zodat we je gerichte informatie kunnen sturen.

Wij zijn voor onze themabijeenkomsten altijd op zoek naar bedrijven die mee willen werken. Hoe zorg je ervoor dat je als bedrijf aantrekkelijk bent voor Young Professionals? Welke behoeften heeft deze doelgroep in het werk en hoe zorg je ervoor dat je jong talent hierin faciliteert en voor langere tijd aan jouw bedrijf weet te binden? Kom in contact met jong talent met veel energie en een frisse blik en organiseer samen met ons een themabijeenkomst.

Val jij niet (meer) binnen de doelgroep, maar ben je wel geïnteresseerd in (een van) de themabijeenkomsten en/of intervisies schrijf je dan gerust in voor onze mailinglijst.

Inschrijven mailinglijst

Ik ben geïnteresseerd in...
themabijeenkomstenintervisieseen themabijeenkomst hosten

Voor- en achternaam (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Woonplaats (verplicht)